fbpx

SENSES HUDKLINIKK

DMK Pigment Control

DMK Pigment Control

Varighet: 90 minutter

Hvor: Tverrgaten 1, Bergen

Pris: 1590,-

Hvordan fungerer DMK Pigment Control?

Pigmentering, også kjent som hyperpigmentering, oppstår når huden produserer for mye melanin, noe som resulterer i mørke flekker eller ujevn hudtone. DMK, en pioner innen hudpleie, har utviklet enzymbehandlinger som adresserer denne utfordringen ved å benytte seg av kroppens egne biologiske prosesser.

Hvordan det fungerer:

  1. Eksfoliering på dypt nivå: DMK enzymbehandlinger starter med en eksfoliering som fjerner døde hudceller fra hudoverflaten. Dette gjør at etterfølgende produkter kan trenge dypere inn i huden for maksimal effekt.

  2. Stimulering av blodsirkulasjonen: Når enzymmasken påføres, skjer det en økning i hudens temperatur, som fremmer blodsirkulasjonen. Dette transporterer friskt oksygen til hudcellene, som er essensielt for cellefornyelse og pigmentreduksjon.

  3. Melaninhemming: Enzymer i behandlingen jobber for å bremse produksjonen av melanin. Ved å regulere denne produksjonen kan behandlingen bidra til å redusere fremtidige pigmenteringsproblemer.

  4. Reparasjon og restaurering: DMKs enzymbehandlinger inkluderer ingredienser som arbeider med å styrke huden, reparere skadet vev og gjenopprette hudens naturlige balanse.

  5. Beskyttelse: For å forhindre fremtidig pigmentering, er det viktig å beskytte huden mot ytre skadelige faktorer, spesielt UV-stråling. DMK-behandlingen avsluttes derfor ofte med påføring av beskyttende produkter.

Fordeler:

  • Målrettet behandling som adresserer den underliggende årsaken til pigmentering.
  • Naturlig tilnærming som benytter kroppens egne prosesser for å behandle huden.
  • Naturlig behandling med minimal nedetid for huden

Resultater

Andre hudtilstander vi behandler

Se en DMK hudbehandling i praksis

Credits: The Wax & Skin Lounge

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Om Senses Spa

I hjertet av Bergen finner du Senses Spa – en liten oase av velvære og glede. Vi er her for deg som har et behov for å slappe av i en travel hverdag.

Hos oss kan du senke skuldrene og få energien til å fortsette med hverdagen. Du vil komme inn i en avslappende atmosfære, med omsorgsfulle spaterapauter som er der for at du skal få din beste opplevelse. Vi har gleden av å tilby et bred spekter av deilige og nyttige behandlinger innenfor massasje, spa for par, hudpleie, hårfjerning, fotpleie, vipper & bryn. Sentral beliggenhet gjør det enkelt å komme seg til behandling både med privat bil og kollektivtransport. 

Velkommen inn til oss.

Åpningstider: 

Mandag – Fredag: 09.00 – 18.00
Lørsdag: 10.00 – 18.00