fbpx

SENSES HUDKLINIKK

PCA Skin hudpleie

PCA Skin Kjemisk peel

Behandlingen passer for deg som ønsker å forbedre hudens utseende, enten du ønsker å behandle hyperpigmentering, rynker, slapp hud, arr, akne eller solskadet hud. Samtidig virker behandlingen oppstrammende for huden, spesielt hvis du opplever tap av fasthet og redusert elastisitet.

Når du kommer til behandling tilpasses behandlingen til din hud, og vår sertifiserte hudterapaut gjennomfører en avslappende peeling som passer best for din hudtype og dine mål.

Tid: 50 minutter

Pris: 1590,-

PCA Skin enzymatic peel

PCA Skin Enzymatic er en «Askepott-behandling» som gir en umiddelbar forbedring av hudtonen, samt gir en merkbar glattere og mer strålende hud. Ved hjelp av utvalgte ingredienser tilføres dyptvirkende fuktighet, noe som etterlater huden med en følelse av fornyet friskhet, jevnere hudtone og økt vitalitet.

I en behandling fjernes døde hudceller på en mild og skånsom måte, før det påføres produkter som fremmer cellefornyelse, så huden får en jevnere hudtone og fremstår friskere samt gir et mer ungdommelig utseende.

Tid: 50 minutter

Pris: 1350,-

PCA Skin Oxygenating Trio

Behandlingen passer for deg som ønsker å rense huden og berike huden med viktige antioksidanter, næring og fuktighet. Dette er en dypt avslappende behandling som gir en umiddelbar følelse av volum og fylde for huden, ettersom det tilføres ingredienser som beskytter og revitaliserer huden på et cellulært nivå. Resultatet er en myk, strålende hud som ikke bare ser sunnere ut, men som også føles plumpet og revitalisert.

Tid: 50 minutter

Pris: 1350,-

Pca skin detoxyfing pore treatment

Detoxyfig Pore Treatment inneholder en unik blanding av syrer, kombinert med avanserte ingredienser. Dene peelingen er dypresende, reduserer oljeproduksjonen,renser porer, mykgjør huden og reduserer produksjon av talg. Behandlingen leverer umiddelbare resultater og holder huden ren og klar over tid.

Tid: 50 min

Pris: 1350,-

Hva er PCA Skin hudbehandlinger?

PCA hudbehandlinger er avanserte estetiske prosedyrer som bruker en blanding av kjemiske peelinger, masker, og daglige hudpleieprodukter for å forbedre hudens helse og utseende. Disse behandlingene er designet for å eksfoliere døde hudceller, fremme cellefornyelse, og behandle huden på et dypt nivå.

Hvordan foregår en PCA Skin hudbehandling?

Behandlingen begynner med en personlig konsultasjon for å identifisere dine hudpleiebehov. Basert på denne vurderingen, velger en hudterapeut en spesifikk blanding av produkter og teknikker. Behandlingen kan inneholde en forsiktig eksfoliering for å fjerne døde hudceller, etterfulgt av næringsrike masker og serum som trenger dypt inn i huden for optimal foryngelse.

3 fordeler med PCA Hudbehandling

En av de største fordelene med PCA hudbehandling er dens evne til å bli skreddersydd til din unike hudtype og -tilstand. Enten du har sensitiv hud, akne, hyperpigmentering, eller viser tegn til aldring, kan PCA-behandlinger tilpasses for å møte dine spesifikke behov.

PCA hudbehandlinger bruker vitenskapelig formulerte produkter for å fremme langvarig hudhelse. Ved å målrette hudens underliggende problemer, bidrar behandlingene til å forbedre hudens kvalitet og utseende over tid.

I motsetning til mer invasive hudbehandlinger, tilbyr PCA hudpleie effektive resultater uten ubehag og nedetid. Dette gjør behandlingene ideelle for de med en travel livsstil som søker en umiddelbar forbedring i hudens utseende.

Avbestillingsvilkår

Hvis du ønsker å endre/avbestille en time må dette gjøres senest 24 timer før behandling. Våre avbestillingsvilkår kan du lese her.

 

90+ anmeldelser på google

Ragnhild
Read More
Alltid fornøyd med resultatet på senses spa! Kan absolutt anbefales.
Laila
Read More
Alltid god service og gode råd😊Gode behandlinger til gode priser,anbefaler virkelig dette stedet
Maria
Read More
Anbefales! Lekkert og rent lokale, god service, kompetente behandler og bra resultat 🙂
Britt
Read More
Veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk på senses spa i dag. De ansatte er veldig profesjonelle, smilende og hyggelige. Lokalene er veldig ryddige og rene. Jeg vil helt klart fortsette å bruke Senses flere ganger.😃
Csilla
Read More
Veldig hyggelige og fine lokal, ble forklart alt gjennom behandlingen som jeg har vært utrolig fornøyd.

Hvorfor velge senses hudklinikk?

Hos oss i Senses Hudklinikk har vi en visjon om å skape ekstraordinære velvære-opplevelser og resultater for våre kunder. 

Alle våre behandlinger utføres med kvalitets-sikrede produkter, som er gode for kropp og sjel – og som skaper optimale resultater i alt fra en hud eller vippebehandling – til voks eller massasje-behandling. 

Våre PCA-behandlinger utføres av vår sertifiserte hudterapaut Katarzyna. Hun er lidenskapelig opptatt av å levere behandlinger av høy kvalitet, som er avslappende og samtidig skaper gode resultater.

KONTAKT

Tverrgaten 1 – 5017 Bergen, Norge

Tlf: 412 70 422 – info@senseshudklinikk.no

 

Åpningstider:
Man – fre 10:00 – 18:00 / Lørdag 10:00 – 16:00