fbpx

SENSES HUDKLINIKK

Vippe extensions

Vippe extension (klassisk)

Klassiske vippe extensions fremhever dine naturlige vipper og gir deg en mascara-look. Vi har en look-book du kan se i når du kommer til oss, der du kan tilpasse, enten du ønsker en naturlig look, eller en mer markert look.

PRISER

Vippe extensions klassisk nytt sett

1190,-

Påfyll innen 3 uker vippeextensions klassisk

990,-

vippe extension (Volum)

Volum vippe extensions gir en fyldigere look og du kan velge mellom en mer naturlig look til en mer dramatisk look. Volum vippe extensions kan også settes på svakere naturlige vipper, og fulle ut dersom du har på naturlige vipper.

PRISER

Vippe extension VOLUM nytt sett

1390,-

Påfyll innen 3 uker (volum)

1190,-

vippe extension (mix)

Mix passer for deg som ønsker vippe extensions der de enkelte vippefanene er noe fyldigere enn klassisk, og noe lettene enn i en volum-behandling.

PRISER

Vippe extensions volum nytt sett

1290,-

Påfyll innen 3 uker (volum)

1090,-

VÅRE VIPPETEKNIKERE
OLGA

Olga er sertifisert vippetekniker og har lang erfaring med å utføre behandlinger av høy kvalitet som passer våre kunder. Hun tidligere både undervist og utført behandlinger ved utdannings-instutisjoner.

Olga utfører også permanent makeupsamt flere anne vipper og brynsbehandlinger. Alle behandlinger utføres med produkter av høy kvalitet og med resultater som passer til våre kunders preferanser. 

Olga har utviklet en bok der våre kunder kan få oversikt over look & feel de ønsker, før behandlingen gjennomføres. 

KATARZYNA

Katarzyna er vippetekniker og utdannet hudterapaut som er opptatt av kvalitet og at kundene føler seg godt ivaretatt. Katarzyna utfører også behandlinger innen massasje, fotpleie, hårfjerning, og vipper og bryn