fbpx

SENSES HUDKLINIKK

DMK Enzymterapi -ungdom

DMK Enzymterapi -ungdom

Varighet: 90 minutter

Hvor: Tverrgaten 1, Bergen

Pris: 1390,-

Hvordan fungerer DMK Enzymterapi -ungdom?

Akne, ofte forbundet med overaktiv talgproduksjon og bakterieoppblomstring, kan føre til betente kviser, hudormer og arrdannelse. DMK, en pioner innen hudpleie, har utviklet enzymbehandlinger som tar sikte på å adressere denne utfordringen ved å benytte seg av kroppens egne biologiske prosesser.

Hvordan det fungerer:

Peeling på dypt nivå: DMK aknebehandlinger starter med en peeling som fjerner døde hudceller fra hudoverflaten. Dette gjør at etterfølgende produkter kan trenge dypere inn i huden for maksimal effekt.

Stimulering av helbredelsesprosessen: Ved påføring av enzymmasken øker hudens temperatur, noe som kan fremme helbredelsesprosessen og redusere betennelse i huden.

Bakteriebekjempelse: Enzymer i behandlingen jobber aktivt for å bekjempe og kontrollere bakteriene som forårsaker akne. Ved å adressere disse bakteriene kan behandlingen bidra til å redusere fremtidige akneutbrudd.

Reparasjon og restaurering: DMKs aknebehandlinger inkluderer ingredienser som arbeider med å styrke huden, reparere skadet vev og gjenopprette hudens naturlige balanse.

Beskyttelse: For å forebygge fremtidige akneutbrudd er det viktig å beskytte huden mot ytre faktorer, inkludert miljøforurensning og overflødig olje. DMK-behandlingen avsluttes derfor ofte med påføring av beskyttende produkter.

Resultater

Se en DMK hudbehandling i praksis

Andre hudtilstander vi behandler

Behandlingen tilpasses din hud

Credits: The Wax & Skin Lounge

Google Reviews

Om Senses Spa

I hjertet av Bergen finner du Senses Spa – en liten oase av velvære og glede. Vi er her for deg som har et behov for å slappe av i en travel hverdag.

Hos oss kan du senke skuldrene og få energien til å fortsette med hverdagen. Du vil komme inn i en avslappende atmosfære, med omsorgsfulle spaterapauter som er der for at du skal få din beste opplevelse. Vi har gleden av å tilby et bred spekter av deilige og nyttige behandlinger innenfor massasje, spa for par, hudpleie, hårfjerning, fotpleie, vipper & bryn. Sentral beliggenhet gjør det enkelt å komme seg til behandling både med privat bil og kollektivtransport. 

Velkommen inn til oss.

Åpningstider: 

Mandag – Fredag: 09.00 – 18.00
Lørsdag: 10.00 – 18.00