fbpx

SENSES HUDKLINIKK

SENSES HUDKLINIKK

PCA SKIN PIGMENT PERFECTING PEEL

Om behandlingen

PCA Skin Pigment Perfecting Peel passer for deg som ønsker å forbedre hudens tekstur, hudtone og redusere synligheten av slapp hud, solskader og rynker.

I en avslappende atmosfære får du kjenne og føle hvordan huden skal kjennes ut når den blir behandlet riktig. Alle våre behandlinger og produkter er kvalitetssikret, og du vil oppnå naturlige resultater som gjør at du kan fortsette dagen din som vanlig etter behandling.

Hos oss er vi lidenskapelig opptatt av kundeopplevelse og å tilby behandlinger som både gir resultater og som er avslappende.

Forbedret tekstur
og hudtone

Få en merkbart jevnere hudtekstur og en forbedret hudtone

Reduserer rynker, solskader og
slapp hud

Reduserer rynker, pigmentering for solskadet hud, og og virker oppstrammende.

Avslappende

Unn deg selv en pause i hverdagen med vår beroligende behandling som etterlater huden din glødende og fornyet.

Klar til å unne deg noe godt for deg og huden din?

Vanlige spørsmål

Behandlingen PCA SKIN Pigment Correct Peel passer for de som ønsker å:

  1. Forbedre hudens tekstur og tone, noe som gjør den ideell for de som ønsker en glattere og mer jevn hud.
  2. Redusere synligheten av rynker, noe som gjør den egnet for personer som ønsker å minske tegn på aldring.
  3. Oppnå en jevnere og mer strålende hudfarge, spesielt for de som ønsker å forbedre sin hudens generelle utseende og glød.
  4. Redusere effektene av solskader, inkludert å reversere tegn på solskadet hud, noe som gjør den ideell for personer med pigmentering.
  5. Undergå en hudbehandling som er avslappende og effektiv, noe som er perfekt for de som ønsker å kombinere hudpleie med velvære og selvpleie.
  6. Bruke produkter av høy kvalitet som er vitenskapsbaserte, noe som passer for de som verdsetter forskningsbasert hudpleie.

Når du besøker vår hudklinikk for en signaturbehandling, vil du bli tatt imot i et av våre spesialdesignede behandlingsrom, utformet for å maksimere din komfort og avslapning. Disse rommene er nøye innredet for å skape en fredelig og innbydende atmosfære, hvor hver detalj har blitt tenkt på for å berolige dine sanser og fremme en følelse av velvære.

Før behandlingen begynner, vil en av våre erfarne hudterapeuter ha en grundig samtale med deg. Denne samtalen er din mulighet til å dele eventuelle spesifikke ønsker du måtte ha, samt eventuelle bekymringer eller spørsmål om din huds tilstand. Vår hudterapeut vil gi deg detaljert informasjon om behandlingsprosessen, og forklare hvordan de tilpassede produktene som skal brukes, er utvalgt spesielt for å møte dine hudpleiebehov.

Behandlingen selv er en skreddersydd opplevelse designet for å kickstarte hudens biologiske fornyelsesprosesser. Ved hjelp av en nøye utvalgt blanding av produkter, vil hudterapeuten påføre behandlinger som ikke bare er målrettet mot dine spesifikke hudutfordringer, men også føles ekstremt behagelige og forfriskende. Teknikker som brukes under behandlingen, er utviklet for å maksimere opptaket av næringsrike ingredienser, samtidig som de stimulerer sirkulasjon og fremmer avslapning.

Etter omtrent 80 minutters behandling, en periode designet for å sikre at du får mest mulig ut av hvert øyeblikk med ren avslapning og pleie, vil du forlate vårt spa med en umiddelbar følelse av fornyelse. Huden din vil føles mer hydrert, næret, og synlig forfrisket. Mange av våre kunder rapporterer om merkbare forbedringer i hudens tekstur og utstråling allerede etter deres første besøk.

90+ anmeldelser på google

Laila
Read More
Alltid god service og gode råd😊Gode behandlinger til gode priser,anbefaler virkelig dette stedet
Maria
Read More
Anbefales! Lekkert og rent lokale, god service, kompetente behandler og bra resultat 🙂
Csilla
Read More
Veldig hyggelige og fine lokal, ble forklart alt gjennom behandlingen som jeg har vært utrolig fornøyd.
Ragnhild
Read More
Alltid fornøyd med resultatet på senses spa! Kan absolutt anbefales.
Britt
Read More
Veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk på senses spa i dag. De ansatte er veldig profesjonelle, smilende og hyggelige. Lokalene er veldig ryddige og rene. Jeg vil helt klart fortsette å bruke Senses flere ganger.😃

Hvorfor velge senses hudklinikk?

Hos oss i Senses Hudklinikk har vi en visjon om å skape ekstraordinære velvære-opplevelser og resultater for våre kunder. 

Alle våre behandlinger utføres med kvalitets-sikrede produkter, som er gode for kropp og sjel – og som skaper optimale resultater i alt fra en hud eller vippebehandling – til voks eller massasje-behandling. 

SENSES TERAPAUTER

KATARZYNA

Katarzyna er hudterapeut med lang erfaring. Hun er er opptatt av å levere behandlinger av høy kvalitet der. Katarzyna utfører behandlinger innen hudpleie, massasje, fotpleie, hårfjerning, og vipper og bryn

TAMARA

Tamara er daglig leder og grunnlegger av Senses Hudklinikk. Hun utfører behandlinger innen hudpleie, vippeløft, fotpleie, hårfjerning og sugaring/voksing.